Ik bouw jouw website (Michiel De Paepe)

investingyoungsterprofilepicture

Nu de website voor ProjectNOK zo goed als afgewerkt is, krijg ik zelf ook het voorrecht om me eens voor te stellen. Ik ben Michiel De Paepe, woonachtig te Lochristi. Naast mijn vaste job als consultant ben ik ook bezig met een paar persoonlijke projecten. Eén van deze projecten is websites maken zoals deze!

Heb jij zelf ook zin om eens iets te ondernemen? Indien je nood hebt aan een website kan je dus steeds bij mij terecht! Als zelfstandige in bijberoep kan ik websites als deze bouwen voor heel schappelijke prijzen. Neem dus zeker contact op bij eventuele interesse!

Naast het bouwen van website heb ik ook een grote interesse in investeren en alles wat met geld te maken heeft. Sinds ik begonnen ben met mijn professionele carrière ben ik enorm bezig met sparen en beleggen. Zaken die ik hier rond bij leer smijt ik op een persoonlijke blogje. Heb jij ook zin om wat meer bezig te zijn met je financiën? Neem dan zeker een kijkje! Ik help je graag verder.

IkBouwJouwWebsite

Investing Youngster